Undervisningslokaler

Gode rammer til læring

I kan selvfølgelig også vælge en helt traditionel løsning, hvis det bedst dækker jeres behov. I vores Design selv løsning er det også muligt at designe bygningen selv – dog med den begrænsning, at modulerne ikke    kan vendes på kryds og tværs – til sådan en løsning, er det bedst at kontakte os enten på telefon 7020 3566 eller sende os en besked via vores kontaktformular. (her)

Permanent – BR18

Alle moduler er bygger efter bygningsreglementet for 2018 – derfor kan alle bygningerne godkendes til permanent brug, hvilket er en betydelig fordel for jer.

Standard – sparer dig penge

Vores systemmoduler er standardmoduler, som de fleste af vores kunder kan bruge. I enkelte tilfælde skal vi tilpasse dem – og det gør vi gerne. Det at de er standardmoduler gør, at vi kan optimere vores byggeproces som tager væsentlig kortere tid end traditionelt byggeri gør. Det mindre tidsforbrug og det mindre ressourcespild vi skaber på denne måde gør, at det er en økonomisk fornuftig måde at udvide på.

En anden fordel er også, at det minimerer tiden vi er på selve byggepladsen og derfor bliver omgivelserne – f.eks. elever, undervisere og administration på nuværende skole ikke forstyrret af byggelarm i mange måneder. Når vores moduler er bygget bliver de fragtet til byggepladsen og herfra monteres de, hvilket ofte ikke tager mange uger.

Fuld fleksibilitet

Det er muligt at både leje eller købe vores moduler. Hvilken løsning, der er bedst for jer kommer an på jeres behov. Ved I, at behovet for ekstra plads er midlertidigt, så giver det måske bedst mening at leje modulerne, der så efterfølgende vil kunne blive genbrugt i andre projekter hos os.

Ved du derimod, at det er et permanent eller længerevarende behov I har, så giver det måske mening at købe modulerne i stedet for.

Mangler I plads?

Midlertidig eller permanent løsning?

Vores nye institutionspavilloner er bygget så de lever op til Bygningsreglementet 2018 (BR18). De kan opstilles som en midlertidig bebyggelse eller som en permanent bygning – valget er jeres. Det vil i alle tilfælde være de samme moduler og de er af samme standard som en almindelig permanent bygning.

Det er muligt at leje eller købe vores pavilloner.

Flere års erfaring

Vi har gennem mange år leveret midlertidige børnehaver og vuggestuer til flere kommuner i Danmark. Vi oplever tilfredse kunder, der får den løsning som de har brug for. Selvom vi bruger standardmoduler, så kan de altid tilpasses individuelle behov, men vores oplevelse er, at de fleste kan bruge dem som de er, måske med få ændringer.

Kontakt os i dag for et tilbud.

 

Se eksempel på nye undervisningslokaler