Moderne og fleksible

Systemmoduler

Smart byggeri

Systemmoduler er den smarte måde at bygge på. Du sparer tid og penge og ender ud med et produkt, der er på fuld højde med traditionelt byggeri – både når det gælder kvalitet, men især, når det gælder indeklima.

Gode grunde til at vælge 60’er serien

Der er mange gode grunde til at vælge vores systemmoduler. Vi har brugt tid og omtanke, når de er blevet designet – det har gjort, at vi på nuvlærende tidspunkt har de mest moderne moduler på markedet. Vi har gjort mange tiltag for at få de mest optimale lys- og lydforhold, da vi har haft indeklima som en stor prioritet. 

 

Lyse og rummelige moduler
Vores moduler er alle 40m2 og har 2,7 meters indvendig lofthøjde. Det giver store og lyse rum og et optimalt arbejdsmiljø.

God akustik
Selvom vi bygger mange moduler sammen, så vil du få en god akustik, der kan bære større kontorer, institutioner mv. og sikre et godt arbejdsklima og rum for alle.

Permanent eller midlertidigt behov?

Lad os dække dit behov for plads. Alle vores moduler i 60’er serien er godkendt til BR18 Permanent. Det betyder, at du kan opsætte vores som en permanent bygning eller du kan vælge at sætte den op som midlertidig bygning.

 

Produktet lever fuldt op til forventningerne. Der er et behageligt arbejdsklima – lyse, venlige og højloftede moduler med god akustik.”

Annette Andersen, praktiserende læge hos Familielægerne i Espergærde

Vi finder løsninger

Stor fleksibilitet

Med den nye serie af systemmoduler er det muligt at sætte dem sammen på alle leder, hvilket sikrer den størst mulige fleksibilitet. Med 60’er serien kan der skabes forskellige typer bygninger og miljøer, så det passer ind i omgivelserne.

Hurtig levering

Modulbyggeri er typisk langt hurtige end almindeligt byggeri. Fordi vi producerer i indendørs produktionshal er vi ikke så afhængige af, om vejret er godt – derfor kan vi hurtigt bygge dine moduler, hvis vi ikke har dem på lager.

Høj kvalitet

Hos Mobilhouse går vi ikke på kompromis med kvaliteten og derfor er der kræset for detaljerne i de nye moduler.

Referenceprojekt – Lægeklinik i Espergærde

Familielægerne i Espergærde var de første kunder, der fik glæde af vores nye moderne systemmoduler i december 2017. De har været glade or processen og er i dag glade for deres klinik. Annette Andersen fra Familielægerne Espergærde udtaler:

”Vi er en stor lægeklinik i Nordsjælland med ca. 6500 patienter og vi havde brug for midlertidige lokaler, som pga. vores størrelsesbehov ikke var tilgængelige i nærområdet.

Vi opstillede kriterier for vores ønsker, og prioriterede kvalitet samt mulighed for hurtig leverance på ca. 2,5 måned, og valgte derfor Mobilhouse, som var de eneste, der opfyldte alle kriterier.

 Produktet lever fuldt op til forventningerne. Der er et behageligt arbejdsklima – lyse, venlige og højloftede moduler med god akustik.

Du kan selv designe din løsning

Vi ved, at der nogle gange skal specielle løsninger til. Med vores design løsning har du mulighed for at sammensætte lige den bygning du har behov for, med udgangspunkt i vores moduler.