Midlertidige og permanente

Studie- og konceptboliger

Kvantum Living

Hvad enten du har et midlertidigt eller et permanent behov, så har vi løsningen.

Vores boliger er sat op flere steder i landet og flere er på vej.

i

BR18

Studieboligerne lever op til bygningsreglementet og kan anvendes som midlertidig bolig i op til 10 år – de kan dog også gøres permanente.

5 modeller

New York, Paris, Copenhagen, London og Stockholm – mulighederne er mange. Boligerne er fra 22 – 60 m2.

Kvalitet

Alle boliger har godt indeklima og akustik. De er solide og udført i gode materialer, så boligen ikke føles midlertidig.

Din idé – vores løsning

Der er mange måder at bygge studieboliger på – én af dem er ved at benytte midlertidige studieboliger og her er Mobilhouse A/S en stærk partner.

Vi har eksisteret siden 1961 og har gennem årene opbygget erfaring med mange typer af byggerier. Vi er specialister i at tilpasse løsninger til vores kunder, så har du en idé, så kan vi bygge det – ingen opgaver er for små eller for store.

Studieboligerne kan beklædes med forskellige facader og dermed kan du få det udtryk frem, som du ønsker i dit byggeri.

Studieboligerne kan både fås som et-, to- og treværelses lejligheder. De fås i 5 forskellige modeller og alle har eget køkken og bad.

Vores studieboliger opfylder alle krav til midlertidigt byggeri og kan godkendes efter BR18 som midlertidig flytbar bolig.

Se de 5 forskellige modeller her

Miljø og vedligeholdelse

Vi har valgt at opføre vores studieboliger i træ, da det efter vores mening er det bedste valg. Træet giver et godt indeklima og 98 % af materialerne, der er anvendt kan efterfølgende recirkuleres. Det gør det til en mere bæredygtig løsning end andre alternativer på markedet.

Studieboliger fra Mobilhouse er vedligeholdelses -venlige og det betyder lave driftomkostninger for dig. Boligerne er opvarmet med el, men der er mulighed for at bruge andre typer af varmeforsyning, som f.eks. varmepumpe.

Når du skal bruge pladsen igen til almindeligt byggeri, så kan boligerne flyttes hurtigt og nemt.

Som kunde har du mulighed for at købe og leje løsninger hos os. Vi tilbyder også at opføre større projekter og klarer administrationen. Vores løsninger gør, at vi kan være klar med større byggerier på nogle få måneder, så derfor skal du aldrig vente længe, når du vælger os som samarbejdspartner. En af vores fordele er, at vi har egen fabrik og derfor kan vi hurtigt sætte det i produktion, som du har brug for.

Kontakt os for at høre mere

Investeringsmuligheder med planlov 2017

Planloven, der blev vedtaget 1. juni 2017 giver kommunerne mulighed for, at give dispensation fra eksisterende lokalplaner i op til 10 år, hvis der er tale om etablering af midlertidige studieboliger. Efter de 10 år vil det stadig være muligt, at opnå en ny dispensation, såfremt behovet stadig eksisterer.

Når studieboligerne kan få lov til at stå i op til 10 år, så skaber det ligeledes gode investeringsmuligheder. For en kommune kan det betyde, at de ikke skal stå med finansieringen selv, men kan lade det være op til en investeringspartner. Mobilhouse har regnet på tallene og vurderer, at kunne skabe en forrentning på op til 9,3 % over 10 år.

Indretning af midlertidige studieboliger

Sådan kan New York og Stockholm indrettes.

Moderne og funktionelle boliger

De fem boliger har ud over forskelle i m2 også små forskelle i indretningen, hvilket gør brugen af dem alsidig. Alle boliger har eget køkken og bad, som er udført i kvalitetsmaterialer og er indrettet for optimal udnyttelse af pladsen. Som udgangspunkt er boligerne som tegnet, men ved større projekter imødekommer vi gerne individuelle ønsker.

Se de 5 boliger herunder – eller spring direkte til de tekniske data.

New York – 22 m2 bolig

En intens, hyggelig og funktionel lejlighed.

Konceptet bygger på et minimalistiske princip og fremstår med moderne indretning med lækre materialer. Med sine 22 m2 er der lagt vægt på funktionerne og alt plads er udnyttet optimalt for at skabe rum til studielivet.

Paris – 26 m2 bolig

En charmerende, inspirerende og åben lejlighed.

Konceptet bygger på idéen om at skabe rum til liv. Derfor er det i denne bolig, man får mest væg-til-væg plads, hvor mulighederne for indretning er alsidig. I Paris er det muligt at have et stort rum eller adskille rummet, så det i praksis bliver en 1½ værelses lejlighed, der er i alt 26 m2 at gøre godt med.

Copenhagen – 30 m2 bolig

En rummelig, frisk og stilren 2 værelses lejlighed.

En storbylejlighed med plads til det meste. I denne bolig prioriterer vi det private rum, så her kan man indrette sig med soveværelse og opholdsrum og dermed gøre plads til 2 personer. Boligen på 30m2 lever op til de moderne krav om mere plads i lejlighederne i byen og giver mange muligheder.

London – 52 m2 bolig

En spændende, attraktiv og unik lejlighed.

I denne lejlighed er der plads til at bo alene eller sammen. Boligen, der har et areal på 52 m2 har en god ruminddeling, der giver 3 rum og dermed plads til det meste. Det er en unik lejlighed, der kan sættes et personligt præg på, da den indbyder til personlig indretning.

Stockholm – 60 m2 bolig

Storslået, moderne og dele-venlig lejlighed.

Vores absolut største lejlighed i vores boligkonceptserie, hvor der er plads til at vokse.

I denne prægtige lejlighed på hele 60 m2 får man 3 værelser. Den er optimal som delelejlighed til studerende, der ønsker mere fællesskab eller til en almindelig familie, hvor der er plads til hele 2 børneværelser og forældre soveværelse.

Tekniske data

 

 • Rumhøjde 2,5 meter
 • Egen indgang
 • Eget køkken og bad
 • Lyddæmpende lofter og gulve
 • Vandbaseret maling
 • REI 60 (BD 60 konstruktion)
 • Kan opføres i 2-3 etager
 • Opfylder midlertidig BR18
 • Lydisolerede og
  brandhæmmede vægge
 • Isolering vægge: 150 mm
 • Isolering loft: 300 mm
 • Isolering gulv: 250 mm

 

Andre specifikationer udføres efter opgave.

Se mere her, hvis du vil vide mere om vedligeholdelsen og investringsmulighederne.

Kontakt os og hør mere