Skal du leje?

Her får du råd og vejledning

Hvilke overvejelser skal du gøre dig?

Når du skal leje midlertidig beboelse er der nogle overvejelser, der skal gøres:

  • Hvor lang tid drejer det sig om?
  • Hvor meget plads har vi brug for – hvor mange værelser?
  • Hvor skal vognen/modulet stå?
  • Er der adgang til vand og kloak ved placeringen?
  • Hvordan er underlaget – er det blødt græs eller er der grus og fliser?
  • Vil vi selv stå for transport eller vil vi have leveret vogn/modul?

Der er mange forhold at tage hensyn til og derfor er det en god idé, at gøre sig nogle forestillinger på forhånd. Måske kan man snildt leve med få m2 i et par måneder, men skal man genhuses i 1 år, så er der nogle helt andre behov.

Få den vejledning du behøver

Vores medarbejdere vejleder mange kunder hver eneste dag og derfor har de stor indsigt i hvilke behov man typisk har i kortere og længerevarende genhusningsløsninger og derfor vil de også være gode til at vejlede dig.

Oftest kan de fortælle, om det er realistisk at placere en vogn eller et modul, der hvor du har tænkt på at placere den/det. De kan hjælpe med at få styr på alle de tekniske forhold – om det er muligt at slutte til vand og kloak og om adgangsforholdene er som de skal være.

Du kan fange vores medarbejdere på telefon 70 20 35 66 eller på info@mobilhouse.dk.

Find den rette løsning

Når du har gjort dig klart, hvad du har brug for, så kan du se på vores oversigt over beboelsesvogne og moduler og se, om der er noget, der passer.

Du kan også udfylde vores formular og få et uforpligtende tilbud på beboelse eller genhusning.

Er du bygherre?

Hvis du er bygherre og derfor har brug for andre muligheder end beboelse, så har vi også et udvalg af mandskabsvogne, spise- og kontorvogne samt toiletvogne, som du kan leje. Det foregår på samme måde, hvor du finder ud af, hvilke behov du har og derefter kontakter os.