Midlertidige og permanente

Pavilloner til mange formål

Køb eller leje?

Vi bygger, sælger og udlejer pavilloner til en række kunder i dag – både private erhvervs-drivende og til offentlige aktører. Du har mulighed for at købe en pavillon løsning hos os eller du kan leje den, hvis du allerede ved, at dit behov er midlertidigt.

Kvalitet

Alle vores pavilloner bygger vi selv og derfor kan vi stå inde for den høje kvalitet, som vi sætter pris på.

Vores pavilloner er vedligehol-delsesvenlige, hvilket betyder lave driftsomkostninger for dig, og er bygget i miljøvenlige materialer og så har de et lavt energiforbrug.

Midlertidig eller permanent?

En pavillon er ikke kun til midlertidig brug. Vi bygger pavilloner, der kan bruges til permanent brug såvel som til midlertidige formål.

Vores pavilloner har et godt indeklima og en god akustik, så det er fuldt ud på højde med en traditionel bygning.

Pavilloner

En bygning kan have mange formål og vi leverer bl.a. domiciler, kontorbygninger, institutioner og undervisningslokaler i hele Danmark.

Kontorpavillon

Hvis du mangler plads til dine medarbejdere kan en kontorpavillon meget vel være en god løsning. Ud over, at du får løst behovet relativt hurtigt, så er har du fuld fleksibilitet til både at opskalere og nedskalere, såfremt behovet ændrer sig. Derudover, så har en kontorpavillon den store fordel, at man kan placere den i nærheden af det eksisterende kontor og derfor skal dine medarbejdere ikke bøvle med at køre til en ny adresse og I kan have det samme fællesskab som hidtil.

En kontorpavillon bliver tilpasset efter de faciliteter I behøver og derfor vil vi altid indgå i en dialog med dig som kunde. Vi har moduler, der dækker de fleste ønsker, og vi kan derfor indrettes storrumskontorer, kontormiljøer, mødelokaler og opholdsrum og der er selvfølgelig mulighed for køkkenfaciliteter samt toilet/bad.

Når du skal bruge en pavillon til kontor, så har vi flere muligheder – vi har både nye moderne pavilloner og kontorpavilloner, der har et par år på bagen, men til gengæld er billigere i lejepris.

Er du interesseret i vores nye kontorløsninger, så se mere her

Pavillon til institution

Har børnehaven eller vuggestuen brug for mere plads? Børnetallet i en kommune kan nemt svinge eller de nuværende rammer kan være ramt af problemer med fugt og skimmelsvamp. I alle tilfælde, så er det vigtigt at få sikret gode rammer for de små og derfor tilbyder vi udlejning og salg af institutionspavilloner.

Vi har ikke en løsning liggende klar på bordet, da det i høj grad kommer an på jeres behov. Er jeres behov permanente, så bygger vi gerne nye lækre lokaler til jer – er jeres behov midlertidige, så giver det måske bedre mening at leje en midlertidig pavillon til jeres institution.

Er behovet akut har vi oftest pavilloner med et par år på bagen til rådighed, som vi kan opsætte forholdsvist hurtigt. Selvom de er nogle år gamle, så er det stadig gode rammer til brug i institutioner og en mere budgetvenlig pris end nybyg.

Er du interesseret i vores nybyggede institutionspavilloner kan du se mere her

Vi indretter naturligvis pavillonen til jeres behov – har I behov for flere små rum til fordybelse, så klarer vi det – har I behov for store rum til udfoldelse, så klarer vi det – selvfølgelig er det også muligt at kombinere mulighederne på kryds og tværs.

Vi har gennem mange år leveret pavilloner til institutioner over det meste af Danmark og har god erfaring med at få løst de udfordringer der ligger samtidig med at vi har kunnet tilpasse vores moduler løbende, så de tager højde for de specielle behov i en institution, som f.eks. mindre toiletter, plads til puslebord mv.

Skal vi hjælpe jer videre? Så ring til os på 7020 3566 eller brug vores kontaktformular.

Har I brug for mere plads?

Fleksibilitet

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov. Vi har mange års erfaring med at bygge og opstille pavilloner og derfor ved vi, at der ofte er behov for individuelle løsninger – og det leverer vi.

Vores pavilloner er konstrueret i et boks-system. Den fleksible løsning gør, at de kan sammensættes på mange forskellige måder og skulle der med tiden opstå et behov for mere eller mindre plads, så er de nemme at tilpasse.

Vores pavilloner kan opføres som selvstændige bygninger, bygges i flere etager eller bygges sammen med eksisterende bygninger – det er dine behov, der danner rammen.

Det er muligt at vælge forskellige facader til vores pavilloner, så ønsker du et bestemt udseende – måske det skal passe til nuværende bygninger? – så kan vi løse det.

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i en pavillon løsning, så kontakt os i dag på telefon 70 20 35 66 for en uforpligtende samtale eller et møde.

Ledige pavilloner til udlejning

Har du ikke tid til at vente på en nybygget pavillon, så har vi jævnligt ledige pavilloner, som kan lejes. Dem vil du kunne finde på Brugte Skurvogne – udlejning