Om mobilhouse

Mobilhouse leverer i dag alle typer af skurvogne til byggebranchen herunder mandskabsvogne, beboelsesvogne, kontorvogne, toiletvogne og containere.

Vi leverer også pavilloner, der kan bruges som kontor, domiciler, børnehaver, undervisningslokaler og studieboliger – kun fantasien sætter grænser.

Den brede erfaring og ekspertise vi gennem mere end 50 år har opnået, gør os i stand til at levere netop den standard eller specialløsning, som den specifikke kunde har behov for. Vi bygger også nyt, hvis der er behov for en løsning som ikke er i vores sortiment.

Vi holder en høj standard og producerer selv vores vogne og moduler, så kunderne kan være sikre på at alt, hvad vi leverer er i orden – både ved køb og leje.

Historien

I 1961 byggede Hans Mikkelsen den første skurvogn i det tidligere snedkeri på Ydunsvej i Fredericia. Det var et resultat af, at det første skurvognsregulativ der blev introduceret samme år.

Det var også her han startede sin produktion af skurvogne og stiftede det firma, som vi i dag kender som Mobilhouse.

I 1990 overtog Per Mikkelsen virksomheden fra sine forældre og herefter gik det stærkt med udvidelserne – både fordi efterspørgslen steg og fordi skurvognene blev bedre, større og mere komfortable.

I 2001 flyttede Mobilhouse til Taulov på Amerikavej 1, da pladsen på Ydunsvej blev for træng. I 2005 blev der etableret en afdeling i Køge, men i 2017 er vi flyttet fra Køge til Bjæverskov.

Fra Fredericia Skurvogne til Mobilhouse

Da virksomheden blev stiftet i 1961 var det under navnet Fredericia Skurvogne. Det navn holdt ved helt indtil 2013, hvor navnet skiftede til Mobilhouse – Fredericia Skurvogne og endelig i 2015, hvor Fredericia Skurvogne helt gled væk og virksomheden blev til Mobilhouse.

Beslutningen om navnet Mobilhouse var et resultat af den transformering, som virksomheden har gennemgået gennem årene. Fra at være en ren skurvognsproducent til byggebranchen til at producere, sælge og udleje mange forskellige typer flytbare enheder, der kan bruges til bl.a. kontorer, institutioner, genhusning og selvfølgelig skurvogne til byggepladser.