Midlertidigt og permanent

Modulbyggeri

Hvad er modulbyggeri?

Modulbyggeri er en anderledes måde at bygge på. I stedet for at bygge udenfor, hvor bygningen skal stå, så har vi flyttet byggeriet indendørs. Det betyder, at vi ikke er afhængige af vejret og kan kontrollere byggeriet langt bedre og dermed undgår vi de forsinkelser, der ofte opstår i et byggeri.

Miljøvenligt byggeri

Vi bygger i træ, som er et af de mest CO2 venlige materiale vi kan bygge med. Det giver holdbare løsninger, med et sundt indeklima.

Ved at bygge i haller, så undgår vi materialespild. Der er styr på lageret og materialerne bliver opbevaret optimalt i forhold til behov. Vi risikerer derfor ikke, at der løber ekstra omkostninger til pga. ødelagte eller bortkomne materialer.

Herudover sikrer indendørs produktion også, at materialerne er tørre, når vi bruger dem. Derfor undgår vi problemer med fugt og skimmelsvamp i vores moduler, som ellers let kan opstå i byggeri, der bliver bygget udendørs.

Modulbyggeri kan også flyttes efter behov og det tillader os at genanvende materialerne/modulerne. F.eks. kan vi opstille et midlertidigt kontor/institution og når behovet ikke længere er der for ekstra plads, kan vi flytte modulerne og sætter dem op et nyt sted og opfylde et nyt behov.

Effektivt byggeri

Vi kan bygge flere moduler på samme tid og undgår dermed ventetid, som ofte forekommer i udendørs byggeri. Derudover kan flere faggrupper arbejde sideløbende, så dermed kan byggeprocesserne optimeres, så der ikke er spildtid undervejs.

Hvad kan du bruge modulbyggeri til?

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan bruge modulbyggeri til. Det kan bruges som boliger, domiciler, kontorpladser, skoler, børnehaver og vuggestuer – og sikker meget andet. 

Derfor kan vi også hjælpe dig videre, hvad enten du mangler plads eller har en grund, som du gerne vil udnytte bedre. 

Her er et lille udvalg af dine muligheder:

 

Kontor

Mangler din virksomhed plads til at vokse? Så er modulbyggeri en nem måde at opfylde det behov på. De lyse og rummelige lokaler giver et godt arbejdsklima.

Undervisninglokaler

Vi leverer gode rammer til undervisningen.
Vi har sørget for god akustik, så støj ikke er et problem. Lysinfaldet vil også hjælpe på den træthed, som elever ofte oplever.  

Boliger

Med vores 5 forskellige typer studieboliger/konceptboliger, så er der rig mulighed for at finde en model, der passer til jeres behov. Vores boliger er fra 22 – 60 m2.

Alsidigt og sikkert byggeri

Modulbyggeri kan tilpasses ind i eksisterende miljøer. De mange facadeløsninger gør, at man næsten altid kan få en bygning til at komplementere det eksisterende byggeri og i princippet er der ingen grænser for udformningen. For at holde udgifterne lave, så arbejder vi dog altid ud fra standardmoduler, der er designet til at opfylde forskellige behov og kan sættes sammen på kryds og tværs.

Moduler er holdbare. Hvert enkelt modul er bygget, så de kan klare at blive transporteret og klare sig i det miljø, de bliver placeret i. I modsætning til almindeligt byggeri, så skal hvert enkelt modul kunne bære vægten og klare de miljømæssige faktorer som vind og vejr der hvor de er placerede. Det gør modulbyggeri stærkere end almindeligt byggeri, der ikke er bygget, så det kan tåle en flytning.

Modulbyggeri opfattes af mange også som en mere sikker måde at bygge på. Der er færre arbejdsulykker forbundet med kontrolleret modulbyggeri i forhold til ude på byggepladserne.