Plads til leg og læring

Vuggestuer og børnehaver

De bedste rammer

For os er det vigtigt at børnene har det godt. Vi ved at et dårligt indeklima kan påvirke helbredet og derfor sørger vi for et godt indeklima i vores pavilloner, hvilket er vigtigt, når de bruges som institution.

En af måderne vi sikrer det på er, at bygge indendørs og det minimerer risikoen for, at der ikke opstår skimmel i isoleringen og de øvrige materialer, som kan være et problem med almindelige udendørs byggerier.

Lys

Vi sørger for, at der er gode lysforhold i vuggestuerne og børnehaverne, som vi bygger. Godt lys gør, at rum føles behagelige at opholde sig i. Vi har store vinduespartier og derfor er der en høj grad af dagslys i vores institutionspavilloner, hvilket hjælper på koncentrationen og vores evne til at opleve farver.

Lyd

Når børn leger og hygger sig er der ofte meget lyd på. I vores pavilloner er der taget højde for det. Vi har akustiske lofter, der er med til at dæmpe lyd og fjerner den rungene lyd der kan være i store lokaler. Vores gulve er også lyddæmpende, så de mange ivrige fødder kan komme rundt uden at lydniveauet bliver for højt.

Har I brug for plads?

Midlertidig eller permanent løsning?

Vores nye institutionspavilloner er bygget så de lever op til Bygningsreglementet 2018 (BR18). De kan opstilles som en midlertidig bebyggelse eller som en permanent bygning – valget er jeres. Det vil i alle tilfælde være de samme moduler og de er af samme standard som en almindelig permanent bygning.

Det er muligt at leje eller købe vores pavilloner.

Flere års erfaring

Vi har gennem mange år leveret midlertidige børnehaver og vuggestuer til flere kommuner i Danmark. Vi oplever tilfredse kunder, der får den løsning som de har brug for. Selvom vi bruger standardmoduler, så kan de altid tilpasses individuelle behov, men vores oplevelse er, at de fleste kan bruge dem som de er, måske med få ændringer.

Kontakt os i dag for et tilbud.

 

Eksempel på indretning af en institution