Design Selv

Dit kontor, din institution, din boligløsning

Design selv er vores løsning til dig, der har det bedst med selv at designe og sammensætte din nye kontorbygning, den nye børnehave eller noget helt tredje. Her får du frie hænder og kan flytte modulerne rundt i fred og ro indtil du finder den rette løsning.

Du vil få præsenteret en grundplan og en 2D illustration af dit valg.

Når den rette løsning er fundet, så er det muligt at downloade grundplan og tegning som pdf. Ønsker du et konkret tilbud, så kan du sende den direkte til os, så vil en af vores konsulenter regne en pris ud og kontakte dig med et tilbud.

Vores Design selv program benytter de moduler og boliger vi på nuværende tidspunkt råder over eller kan bygge til dig.
Kvantum Living – vores studie- og konceptboliger samt Kvantum – vores nye moderne systemmoduler er alle nogle vi bygger efter ordre, og derfor må du regne med, at der vil være noget leveringstid på disse – den vil du altid kunne få oplyst ved at kontakte os på 70 20 35 66.

Specielt for Kvantum serien

I vores design program er det muligt for dig at tilpasse modulerne i Kvantum serien, så de passer med dine ønsker. Du kan udskifte vinduer og døre – sætte nye vægge op – og ændre farven på facaden.

Det er et væld af kombinationsmuligheder og du vil med garanti kunne finde en løsning, som kan passe på dit behov.

Læs mere om modulbyggeri

Vil du have en løsning, der ikke bare er modul efter modul? Så er Kvantum noget for dig. Generelt er det muligt at sætte modulerne sammen på kryds og tværs, men det er desværre ikke muligt i vores designløsning – så er det noget, du vil gøre brug af, så er det bedst at kontakte os direkte – så kan vi hjælpe med at udarbejde en tegning og bygge som efter dine behov.