Byggeplads

Find din skurvogn her

Skurvogne til byggepladsen

Vi har udlejet skurvogne siden 1961. Fra den første røde skurvogn forlod værkstedet til de mange letvogne og moduler vi har i dag er der sket en markant forandring. De gamle uisolerede skurvogne på hjul er erstattet med nye moderne vogne og moduler af høj kvalitet. Vi fornyer kontinuerligt vores udlejningsflåde, så det bliver ikke hos os du finder en gammel skurvogn – her får du nye vogne, der lever op til nudagens krav til skurvogne.

Vi har et bredt udvalg, som du kan se her:

Spise- og kontorvogne

Mandskabsvogne

Beboelsesvogne

Miljøvogne

Basismoduler

Systemmoduler

Toilet- og badvogne

Containere

Vi sørger for tag over hovedet

Hos Mobilhouse har vi det meste, som de ansatte på en byggeplads skal bruge.

Vi leverer alt fra mindre letvogne og til større moduler – så om du er en lille virksomhed med et par ansatte eller en stor virksomhed med mange ansatte, så har vi garanteret det, som du har brug for.

Vores letvogne er nemme at transportere, da de uden problemer kan sættes bag på en bil – på den måde får du billig transport. De er meget rengøringsvenlige, så jeres tid ikke skal bruges på rengøring, men kan bruges på byggeprojekterne.

Vores moduler er rummelige og ligeledes nemme at rengøre, de giver mere plads end vores letvogne, men kræver transport med kranvogn.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du altid ringe til os på telefon 7020 3566.

 

Fredericia Skurvogne

Vi har tidligere været kendt som Fredericia Skurvogne og det er her, vores rødder ligger. Vi har skurvogne til alle formål – om det er beboelse, omklædningsfaciliteter, kontorplads eller toiletvogne I mangler.

Ofte bliver skurvognen brugt som en midlertidig løsning, når der skal bygges, så de ansatte har de faciliteter, de har brug for. En skurvogn kan være en letvogn eller et modul – de opfylder generelt set de samme behov, men der kan være fordele og ulemper ved begge.

Hvor man tidligere har talt om skurvogne, som et samlet begreb, så bruger vi i dag differentierede betegnelser som mandskabsvogn, spise- og kontorvogn osv. for at gøre det nemmere for dig, at finde den rette løsning – så vi er sikre på, at vi snakker om samme type vogn.

Leje af skurvogne

Når du lejer en skurvogn, så er det som udgangspunkt månedsleje. Det vil sige, at du som minimum betaler for en måned, men derefter har du fleksibel udlejning. Har du lejet en skurvogn i 3 måneder, men har brug for den i kortere tid, så kan du nemt opsige letvognen med 7 dages varsel og et modul med 14 dages varsel.

Har du omvendt brug for skurvognen i længere tid, så skal du bare ringe ind til os på tlf. 70 20 35 66 og så ordner vi det.

Transport af skurvogne

Du kan selv vælge at stå for transporten, når du lejer en skurvogn eller du kan lade os klare det.

Vores letvogne kan nemt spændes bag på et almindelig køretøj og kan derfor nemt transporteres rundt til byggepladser. Vores moduler skal transporteres med en kranvogn. Vægten af modulerne og letvognene kan du se på den enkelte vogn/modul.

Regler for skurvogne

Der er regler for, hvordan en skurvogn skal indrettes og hvilke faciliteter der skal være. Du finder den mest opdaterede oversigt her Bekendtgørelse om indretning af skurvogne og lignende, også kendt som skurvognsregulativet.

Du kan være sikker på, at vores skurvogne lever op til gældende regler.  

Brugte Skurvogne

Hvis du hellere vil eje end at leje en skurvogn, så tag et kig på vores udvalg på brugteskurvogne.dk. Her sætter vi løbende vores vogne og moduler til salg – det er næsten altid muligt at gøre en god handel her.